İstanbulu Okuyorum

Kütüphaneler Haftası etkinlikleri çerçevesinde kütüphanecilik kulübü danışman öğretmeni Havva TOZAN´ın önderliğinde 29 Mart Cuma sabahı bahçede kitap okuduk Okul müdürümüz Başöğrt. Dr. Bahire EKEN, okul aile birliği başkanımız Fisun PEHLİVAN ve diğer üyeler,  müdür yardımcılarımız, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle sandalyelerimizi bahçeye çıkarıp ilk ders boyunca bahçede kitap okuduk.

1 Mart 2019 Cuma günü edebiyat öğretmenlerimiz Havva Tozan ve Ömer Faruk Kuru İstanbul´u Okuyorum ve Kütüphanede Hayat Var projeleri kapsamında Süleymaniye Yazma Eserler Kütüphanesi, Beyazıd Kütüphanesi, Yahya Kemal Müzesi, Sultanahmet Cami ve Divanyolu gezisi yaptı.

20 Şubat 2019 Çarşamba günü KütüphaneHayat Var ve İstanbul´u Okuluyorum Projeleri kapsamında Kadıköy Aziz Berker Kütüphanesinde yazar Mehmet Nuri YARDIM ile buluştuk.  Şube müdürümüz Ömer KALDIRIM ve Okul müdürümüz Başöğrt. Dr. Bahire EKEN´in de katıldığı programda Mehmet Nuri YARDIM´ın öğrencilerimizle hasbihalinin ardından yazardan imza alan öğrencilerimizle hatıra fotıgrafı çekildik. Aziz Berker kütüphanesi müdürü Lütfi Oğuz ve diğer çalışma arkadalarının misafirperverlikleri için ve 26 Şubat Salı günü bize iade-i ziyatte bulunan Lütfi Bey ve Fatma hanımın nezaketi için de teşekkür ederiz.

"10 Yazar 10 Kütüphanede İstanbul´u Okuyor"  yazar buluşmalarının biri de Bostancı Serap Sedat cocuk kütüphanesinde yazar Naime ERKOVAN ile 20 Şubat 2019 çarşamba günü öğrencilerimiz ve edebiyat öğretmeniniz Sibel Günalp´in katılımı ile gerçekleşti. Güzel söyleşi için yazar Naime Erkovan´a, bizleri buluşturan Kadıköy İlçe milli eğitim müdürlüğümüze, bizlere kapılarını açan Serap Sedat Çocuk kütüphanesi yetkilillerine teşekkür ederiz.

"Kütüphanede Hayat Var" ve" İstanbul´u Okuyorum"  projeleri kapsamında  14 Şubat Dünya Öykü günü nedeniyle  sabah ilk derste bütün öğrenci ve öğretmenlerimiz öykü okudular.

22 Kasım 2018 sabahı İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün "İstanbul´u OKuyorum" adlı projesi kapsamında İstanbul temalı kitaplar okuduk. Etkinliğin devam etmesini diliyoruz.